Sunday, 4 March 2012

Sumpah rindu gila.



sumpah rindu gila dekat budak ni yang selalu tolong saya belajar waktu spm dulu.
Maaf sebab banyak tanya. Al-maklumlah saya ni sangat lemb**. So, memang sangat sangat suka tanya dia. 
Sebab dia je yang tahu macam mana nak terangkan anything pada saya.
Terima kasih banyak♥.
Kalau lah dia pun belajar kat sini sama² kan best.



RINDU GILA² KAT KAMU ☻

4 stalker:

qaseh aurella said...

huhuhu...rndu kt awop jgop
tahap gaban doh nie
hahaha

forever yours said...

YAAAAA aku xpuas hatiii

forever yours said...

yaaa ak xpuas hati. gambar aku xdop ! hahaha

SITI NUR AMIRAH said...

awak nanti kat special entry yg lain pulak :)